היה לי לעונג לנהל את ישיבת המועצה במתחם מד"א חדרה כאות הוקרה למתנדבים

בהחלטה שהתקבלה ע"י חברי היקר ראש העיר ניר בן חיים קיימנו אמש את ישיבת מועצת העיר חדרה בניהולי בתחנת מד"א בעיר, כאות הצדעה על עבודת הקודש שמבצעים עובדי ומתנדבי מד"א במלחמת חרבות ברזל.

מנהל מרחב שרון במד"א, יוסי רוקח, פתח את הישיבה, והודה לראש העיר ניר בן חיים, לחברי המועצה ולתושבים, שיבח את שיתוף הפעולה במיוחד בתקופת המלחמה וציין כי לא בכדי עיריית חדרה היא הראשונה בארץ שבחרה לבצע ישיבת מועצה בתחנת מד"א וגם ראש העיר בן חיים הודה לרוקח ולמנהלי התחנה בחדרה על האכסנייה לקיום הישיבה וציין כי ידאג ששיתוף הפעולה המשובח יימשך גם בשגרת החירום וגם לאחר סיום המלחמה.

קיום ישיבת המועצה במתחם מד"א היא מחווה שלנו כנבחרי הציבור של העיר כדי להביע את הערכתנו הגבוהה לפעילות של מתנדבי ועובדי מד"א בתחנת חדרה שפועלים בעיר ומחוץ לעיר ובימים אלו, ומאז אסון השביעי לאוקטובר אין להם כמעט לא יום ולא לילה כשהם בכוננות מתמדת, מרחיקים לכל רחבי הארץ ופעלו באופן משמעותי גם באזור הדרום ביום האסון . אין לי מילים לתאר את הערכתי הרבה לפועלם. בישיבה נכחו כל חבריי למועצת העיר, חברי הנהלת העיר, והפקידות הבכירה, ובמד"א נרשמה התרגשות גבוהה מהמחווה שלנו. היה מרגש".

שתפו:

עוד כתבות

הנשים שסללו את הדרך

בפרשת השבוע, פרשת פינחס, אנו פוגשים את סיפורן של בנות צלפחד: חמש נשים אמיצות שאינן מוכנות להשלים עם מציאות של ניתוק והחמצה. הן מתייצבות באומץ

'מתלמידיו של תלם' 

מי שמכיר את אירועי סוף השנה יודע כמה אנרגיה מושקעת בהם. השבוע, בטקס של מסיימי י"ב מתיכון יש"י במלון ריזורט בחדרה, אפשר היה לראות את זה בכל פינה.

'זזים קדימה: סוד החיות של היקום'

השבוע "קבעתי  מזוזה" במועדון האופניים החדש שנחנך באקו-פארק בחדרה, "דרך האופניים למטרה" של עמותת "חץ למטרה". בעודי עומד שם, מול חבר'ה צעירים ונמרצים שמתכוננים לצאת

'בין מציאות רבודה לדמיון כוזב'

תארו לעצמכם אישה אלמנה, שבורת לב, עומדת בשדה קטן עם שתי בנותיה היתומות. היא מנסה לחרוש, אך החוק אוסר עליה. היא מנסה לקצור, אך נאלצת

תרומה לפדיון כפרות