הייתה לי הזכות לארח השבוע את צביקה מור. אביו, של החטוף איתן מור – הי"ו, שהתגלה כאיש אמיץ ממלחי הארץ

השבוע בביה"ס תיכון יש"י ש"ש שנתי וכחלק מהפעילות הלאומיות ציוניות שאנו מקיימים עם התלמידים, מאז אסון ה 7 לאוקטובר, התכנסנו יחד להרצאה מחזקת ועוצמתית של צביקה מור, אביו של החייל החטוף איתן מור שבמשך שעה ארוכה סיפר על ההתמודדות עם המצב הקשה לצד דברי חיזוק נחמה וגבורה וריגש אותנו ואת המשתתפים הרבים ביניהם: תלמידים, הורים, מחנכים, אנשי הצוות הניהולי ואנוכי.

התגייסותם של תלמידי ביה"ס, יחד עם הצוות החינוכי ניהולי למאמץ הלאומי נמשכת ומרגשת אותי בכל פעם מחדש ואנחנו נמשיך להוביל אותם למעשים טובים עזרה לזולת וגיוס למעשים ציוניים לאומיים עבור עם ישראל במדינת ישראל וזה בא לידי ביטוי גם בערב הנוכחי שלא הותיר עין ייבשה כי הפגישה עם צביקה מור הייתה עוצמתית שמביאה אותך לפעמים למקום שאתה פעור פה ונפעם מול הכוחות שאדם במצבו אוסף כדי להמשיך להתמודד עם מצב כל כך מורכב.

אני חייב לציין שאני מתרגש מהצוותים החינוכיים בבית הספר בהובלת המנהלת חגית אביר היקרה שלנו מהתלמידים וההורים על קירוב לבבות מאחד כמשפחה. הייתה לי באמת הזכות להכיר ולהוקיר את האב היקר צביקה מור, ואני מאחל ומייחל לשחרורו המהיר של איתן מור הי"ו ושל שאר החטופים בהקדם האפשרי בע"ה".

שתפו:

עוד כתבות

'אחים אנחנו'

הביטו רגע בתמונה – התמונה נלקחה מהסטורי של נפתלי בנט. תיעוד של רגע  בלב החפ"ק והשטח הסוער באשקלון, כשמדינה שלמה החסירה פעימה בחיפושים אחר יובל קוגן

לבנות את "יבנה" שלנו

ערב שבת "נחמו", השבת הראשונה שלאחר תשעה באב. ימי האבלות הקשים על חורבן הבית מאחורינו, והראש נמצא בחופשת הקיץ ובחיפוש אחר קצת מנוחה, נופש ושקט.

'בית ספר ללימוד מחלוקות' 

נכנסנו לחודש אב. האוויר סביבנו הופך סמיך וטעון יותר, אנו ממעטים בשמחה ומתקרבים ליום האבל על החורבן – תשעה באב. הימים הללו מציבים מולנו מראה

'המסתורין של עגור'

במוצ"ש  צד את עיני הזמנה להילולת "רבי יצחק גברא" זצ"ל , הטמון בחצר ביתו במושב עגור מזה כ-80 שנה. מתחת להזמנה בלטו הלוגואים  של חברת

תרומה לפדיון כפרות